mega-logo

osebna varovalna oprema

Zaščitna oblačila , Raztegljiva oblačila, Odsevna oblačila , Oblačila za dež, Bombažna oblačila, Kuharska oblačila, Medicinska oblačila, Gozdarska oblačila, Oblačila za enkr. uporabo , Predpasniki , Kape, Brezrokavniki, Bunde in jakne, Soft Shell , Oblačila za delo v hladilnicah , Oblačila za strežbo in hotele, Srajce in halje, Antistatična negorljiva , Lovska oblačila, Hladilna oblačila , Zaščita nog, Čevlji , Škornji , Nogavice, Zaščitni natikači , Čevlji Alpina, Zaščitna obutev Cofra , Poletni zaščitni čevlji , Crocs , Zaščitna obutev Panda , Obutev Kopitarna , Zaščita rok, Rokavice, Pasta za roke, Rokavice Ansell Edmont , Krema za roke, Milo za roke, Zaščita glave, Zaščita dihal, Zaščitne čelade, Zaščitna očala, Zaščita sluha, Zaščita pred elektriko , Majice , Polo majice, T-shirt majice, Flisi , Puloverji & majice , Zaščita za varilce , Delo na višini, Sparco

Sreda, 29 Jun 2022

O podjetju

AddThis Social Bookmark Button

Na delovnem mestu raznovrstni dejavniki obremenilno vplivajo na človeško telo. Varnosti na delovnem mestu se ponovno posveča vse več pozornosti. Skrb za zdravje zaposlenih in njihovo varnost se tako ponovno postavlja v ospredje. 

Tudi za nas, ponudnike osebne varovalne opreme, postaja vse večji izziv, da izpolnimo zahteve glede osebnega varovanja. Na tem področju delujemo že več kot 20 let.

Nahajamo se v Kopru, kjer imamo pisarniške in skladiščne prostore. Nimamo lastne proizvodnje, sodelujemo pa z vsemi večjimi slovenskimi proizvajalci na področju osebne varovalne opreme.

Pri nas lahko dobite vse iz programa osebne varovalne opreme; zaščitna delovna oblačila, zimska oblačila, zaščita glave, sluha in dihal, zaščitna obutev, rokavice,… Delovna oblačila nam v glavnem šivajo naši proizvajalci; standardni modri program ali po naročilu v želenih krojih, barvah. Na podlagi zahtev vam izdelamo oblačilo po vaši meri, krojih, barvah, z vašim logotipom v vezeni ali tiskani obliki. Ostala zaščitna oprema pa je po večini iz uvoza. Tržimo priznane znamke na področju varovalne opreme; Bilsom, Pulsafe, E.A.R., Wilson, IssaLine, Univet... kateri izpolnjujejo najzahtevnejše standarde s področja osebnega varovanja.Vsa oprema ustreza evropskim normativom in ima ustrezne dokumente.

Smo tudi zastopniki ene naj prestižnejših blagovnih znamk v svetu avtomobilskega športa SPARCO. SPARCO je blagovna znamka najvišjega razreda v avto športu. Podjetje izdeluje popoln izbor zaščitne opreme za avtomobilske dirkače; negorljivi tekmovalni kombinezoni, čevlji, rokavice, ognjevarno perilo, zaščitne čelade, … Na zalogi je izbor varnostnih kletk, tekmovalnih platišč, školjkastih zaščitnih sedežev, gasilnih aparatov,…skratka vse za maksimalno zaščito avtomobilskega dirkača. Poleg tega je za vse ljubitelje avtošporta in ostale na voljo širok program športnih oblačil visoke kakovosti v katere se oblačijo ekipe v svetovnem avtošportu.

Prepričani smo, da bo zaščitna oprema iz našega programa zadovoljila vse, tudi najzahtevnejše uporabnike. Želimo vam uspešno in varno delo z našo osebno varovalno opremo.

Osnovni podatki:

Mega, osebna varovalna oprema d.o.o.

Sermin 71 E

6000 Koper

Slovenija

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Telefon: 05 - 64 01 460, Faks: 05 - 64 01 462

http://www.mega-zascita.si

Davčna številka: SI21047782

 

 

Iskanje

Vizitka

MEGA d.o.o., osebna varovalna oprema

naslov
Sermin 71 e, 6000 Koper
Davčna št.: SI21047782
Delovni čas: ponedeljek - petek 8.00-16.00
telefon telefon: 05 - 64 01 460
fax fax:      05 - 64 01 462
 

e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Mega d.o.o. - osebna varovalna oprema