mega-logo

osebna varovalna oprema

Zaščitna oblačila , Raztegljiva oblačila, Odsevna oblačila , Oblačila za dež, Bombažna oblačila, Kuharska oblačila, Medicinska oblačila, Gozdarska oblačila, Oblačila za enkr. uporabo , Predpasniki , Kape, Brezrokavniki, Bunde in jakne, Soft Shell , Oblačila za delo v hladilnicah , Oblačila za strežbo in hotele, Srajce in halje, Antistatična negorljiva , Lovska oblačila, Hladilna oblačila , Zaščita nog, Čevlji , Škornji , Nogavice, Zaščitni natikači , Čevlji Alpina, Zaščitna obutev Cofra , Poletni zaščitni čevlji , Crocs , Zaščitna obutev Panda , Obutev Kopitarna , Zaščita rok, Rokavice, Pasta za roke, Rokavice Ansell Edmont , Krema za roke, Milo za roke, Zaščita glave, Zaščita dihal, Zaščitne čelade, Zaščitna očala, Zaščita sluha, Zaščita pred elektriko , Majice , Polo majice, T-shirt majice, Flisi , Puloverji & majice , Zaščita za varilce , Delo na višini, Sparco

Sreda, 29 Jun 2022

Vračilo blaga

AddThis Social Bookmark Button
Potrošniki
Od pogodbe lahko potrošnik fizična oseba odstopi v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Če je potrošnik vrnil blago mu bo ponudnik vrnil vsa opravljena plačila in sicer takoj, ko bo mogoče, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. 
Prejeto blago in originalno embalažo mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Neposredne stroške vračila krije potrošnik. 

Ostali uporabniki
Pravne osebe lahko vrnejo blago samo v dogovoru in potrditvi ponudnika. Stroške vračila krije naročnik.
Blago mora biti vrnjeno v roku 8 dni od prejema naročenega blaga. Kupljeno blago, ki ga kupec želi vrtniti mora biti ob vrnitvi nerabljeno, nepoškodovano, v nepoškodovani embalaži, v nespremenjeni količini, z računom in vso pripadajočo dokumentacijo 
 
Vsi uporabniki
Odstop od pogodbe / naročila  ni mogoč pri pogodbah/naročilih, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo (npr.: individualni vložki za čevlje, individualni čepki, potiskani in izvezeni artikli...). 
Odstop od pogodbe/naročila ni mogoč tudi pri pogodbah katerih predmet je blago, ki je izven rednega prodajnega asortimana ponudnika.

Iskanje

Vizitka

MEGA d.o.o., osebna varovalna oprema

naslov
Sermin 71 e, 6000 Koper
Davčna št.: SI21047782
Delovni čas: ponedeljek - petek 8.00-16.00
telefon telefon: 05 - 64 01 460
fax fax:      05 - 64 01 462
 

e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Mega d.o.o. - osebna varovalna oprema